måndag 6 september 2010

Parkeringshus aha aha i like it!

Tänk att inatt drömde jag så de nästan stämde på riktigt. De va nämligen så att jag skulle ju åka med Emma te skolan imorse, precis som i drömmen skulle jag göra de. Men i drömmen försov jag mig å vart skitsur för att inte Emma väntade när jag precis stängt dörren te lägenheten, utan hon for, så jag fick gå. Fast på riktigt så blev de ju inte så. Men jag vaknade däremot 7.50 å 8.00 skulle hon fara från OK. Så de va ju bara å hoppa upp slita på sig kläder å packa väskan, på endast 10 min, sen klockan 8.00 så ringde ju Emma å fråga vart jag va. Själv höll jag på å ta på mig strumporna. Fick ta en snabb borstning på tänderna + att jag knappt fick på mig jackan. Men till skillnad från drömmen så väntade Emma så snällt på mig å vi hann till skolan 5 minuter innan vi började :).

Första lektionen va de UF (ung företagsamhet), men i min grupp så va de bara jag där. Men de va ju inte så värst länge vi va i skolan för vi skulle på storsjöteatern å lyssna på alla partier, så klockan 9 ungefär gick vi mot Emma's bil å for dit, men efter som jag inte kan rösta förrän om 4 år så är de ju ingen mening att vi skulle sitta där å va hungriga som judar alla 3 (jag , Emma å twinski Piski), därför åkte vi upp te skolan å åt, å vänta te 12.15 då vi skulle ha i-val. Å idag fick vi göra kakor, eller, toscaflarn å sånt, å Mandelskorpor :)
Slutade skolan vi 15, då åkte jag å Evelinski med Emma ner på stan, eller OK rättare sagt, skulle hem å hämta kockskorna å uträtta behov....
Halv 16, va jag på restaurangen, å började med kaffepaus å pepparkakor, efter de fick jag göra aioli, vitlöksdressing, vitlökssmör, å soppgrund. Annars va de samma som förra veckan för de mesta. Dvs, måla tallrikar å lägga upp å sånt, torka bänken å plocka lite disk. Även idag skärde jag mig, fast den här gången lite djupare, å andra tummen, men men, de är sånt man får räkna med ibland!
Till middag fick jag renfilé, wokgrönsaker, rödvinssky å klyftpotatis, sjukt gott. Men de är ju sånt man inte vill äta varje dag med tanke på hur mycke de kostar :o.
Imorn börjar jag halv 14, så de blir skönt med sovmorron, men jag kommer ju ändå ställa klockan såjag inte vaknar 12, de är ju lite dumt.

Inga kommentarer: