söndag 28 augusti 2011

Drives me crazy when you go away

Den här veckans G3 torsdag va skittråkig, vi satt å bara glodde å inte sa nånting typ. Aa just, vi gick på OK å åt 2 varsina grillade i baguette, de va ju gott de iallafall. Sen gick vi tebaks te G3 igen å satt där ett tag till. Men de jävliga va att vi va hemma före 2 tillomed, Inte okej torsdag Passade på å låna 2 filmer av Evelina när jag ändå va hemma så tidigt men jag har inte sett dom än, men efter som de är söndag idag så ska jag se dom ikväll!. Så hädanefter får de bli teoritorsdagar i fortsättningen. Å har vi vart duktiga med teorin går vi på G3, kanske alltså. I fredags så jobbade jag som vanligt te stängning, gick hem å bytte om lite snabbt å vidare te Evelina. Gick på G3, där gick tiden fort å jag hade kul, tills jag kände att jag behövde gå hem, duktigt av mig tycker jag! Vaknade sen dagen efter skapligt trött. Men jag gick iväg å jobbade efter ett tag å jobbade te 10 ungefär. Fick nycklarna te på måndag, för då ska jag öppna helt själv å förbereda, hoppas de går bra! Ska även öppna helt själv på onsdag å tisdag oxå. Men de är ju bara bra för då får man ju lära sig de oxå. Hem å bytte om iallafall å ner på G3, vakten ville inte släppa in mig för jag va för ung, skitgubbe! Men jag fick komma in ändå efter en stund! Ibland har man tur!
Vi köpte nå varsitt å dricka drack upp de å gick på DW, köpte nachos å njöt av salsan å dess såser, satan va gött å välbehövligt de va måste jag säga! Halleluja! Å en mycke go drink på de oxå, påminnde om zooaporna, lite grann fast mycke mycke godare! Å efter de blev de Captain Cook, jag gillar de stället, brukar oftast va bra musik där å tufft är de å
Tog en runda på stan å prata med lite folk innan vi gick hemöver, såg Kingen på stan gjorde vi oxå tufft de!
Va hemma ganska så precis 3 faktiskt.

Idag är de ju som sagt söndag å de är världens skitväder utanför fönstret, usch! Försökte mig på lite teori, men de gick ju som de gick, med andra ord svindåligt. Usch! Ska väl som jag skrev nyss se på dom där filmerna bara.

Inga kommentarer: