söndag 17 februari 2013

Sweet!

Åkte som fel i hissen igår så jag började ta trapporna idag, då kan jag inte gå en våning för mycke eller för lite, för på första  våningen är dörren alltid stängd men de är den inte på min våning, så därför är de smartare å ta trappen :p.

Jobbade idag å de gick riktigt bra, va riktigt lugnt efter 21 å de hände ingenting i matväg efter den tiden, började städa vid 22, å blev klar med allt strax efter 00. Gick hem å försökte få igång på internet men de gick inte, så jag bytte en tröja ringde Angelica som inte svarade, så jag trodde dom va nere på g3 så jag gick dit, va själv där tills 20 i 2 ungefär å fan så ensam å lortig å rädd för tåget jag kände mig! Hittade typ ingen som jag kände så jag kände mig jätteensam Vart donken efteråt å nu är jag hemma, vart så sjukt kissnödig på vägen hem så jag trodde jag skulle avlida alltså fy faan! Men de löste sig när jag kom hem. 

Nu är de söndagmorron å de innebär att de är jävligt tidigt på söndagen, å jag tänkte ta mig en välförtjänt sovmorron innan jag tar tag i all städning å disk som ska göras, ser faktiskt förjävligt ut här just nu å jag skäms över de! Usch.
Ska ta mig en sväng hem till farfar å hälsa på å tänkte jag. 

Näe nu blir de Zorro tills jag däckar! Hörs hej!

Inga kommentarer: